неділю, 9 серпня 2015 р.

Огляд.Ресторан/Restaurant. Ресторація Бачевських / Baczewski Restauracja. вул.Шевська, 8

Об'єкт: Ресторація Бачевських / Baczewski Restauracja
Тип: Ресторан/Restaurant
Місцезнаходження: вул.Шевська, 8, Львів, Львівська область, Україна

Куштував:
- Перекус від  Реб Лейба - 1 порція - 36,00 грн
- Узвар фруктовий - 0,5л - 19,00 грн
- Узвар шипшиновий - 0,5л - 16,00 грн
- Хлібний кошик - 1 порція -  12,00 грн
- Пструг запечений - 1 порція - 177,00 грн
- Гості з передмістя - 1 порція - 98,00 грн
- Наливка Калинівка - 50м - 12,00 грн
- Наливка Медовуха - 50м - 12,00 грн
- Наливка Горіхова - 50м - 12,00 грн
- Наливка з Рози - 50м - 12,00 грн



Вартість: 318,85 грн

Враження: Чи не сама елітна на сей час ресторація у центрі міста. Рекомендується замовляти столик заздалегідь, тобто  п'ятниця , вечірній час - тільки по записам. Наш столик знаходився в зеленому залі, це закрита тераса, із великою кількістю кімнатних зелених рослин. У закладі лунає музика живого піаніно. Треба зробити заувагу, що офіціанти середнього віку. Хоча мані видається, що планували залучати старшого - для підтримання антуражу початку минулого століття.  Тим не менш подача, та оформлення страв чудове - естетика присутня. Тим не менш, дуже довго чекати.
Перше, що куштували - це перекус , або форшмак. Страву можна споживати у двох. Складається з 4 сухих хлібців, 2 шматків масла, гірки тертого буряка, і тарілочки з форшмаком. Не сама зручна страва, - хлібці досить широкі, і дуже крихкі. Накласти буряк теж складно. А навіть коли взяти хлібец, намазати маслом, накласти буряк і форшмак - залишається проблема це все вкусити і щоб воно не посипалося на штани.
Пструг - основна страва, час фактичного очікування  1 година 10 хвилин. Складається з запеченої форелі, четвертини лимона, тарілки з тушкованими в сметані овочами. Риба добре запечена, як наслідок мясо легко відділяється від хребта, і завершивши споживати одну сторону - легко відділяється весь хребет. Чудово смакує із додаванням лимонного соку.
Гості з передмістя  - мясний набір, добре підійде для компанії з трох. Складається з  печена полядвиця, копчені ковбаса, шпондерок і сало; паштет, рулет, хрін, солений огірок. Чи не самий оптимальний набір до наливок)
Наливка Калинівка -гірка, і смак калини
Наливка Медовуха - солодка
Наливка Горіхова - просто гірка
Наливка з Рози - гірка, аромат рози.

У підсумку, столик краще резервувати наперед, налаштуватися скуштувати наливки, замовити мясну страву - та насолодитися подачею.


Часові затрати:
00:00 - принесли меню
00:06 - замовили узвар, та форшмак
00:14 - Перекус від  Реб Лейба форшмак
00:24 - замовили Пструг, узвар, наливку
00:34 - принесли Узвар фруктовий
00:44 - принесли Калинівку
00:48 - повторили Узвар фруктовий
01:34 - принесли Пструг запечений
01:32 - замовили Гості з передмістя
01:48 - принесли  Гості з передмістя

Підсумок: не дешево, довго, смачно, якісно.

Загальна оцінка: 3/5


Бачевські. Перекус від  Реб Лейба. Форшмак.

Бачевські. Наливка калинівка
Бачевські. Пструг запечений.

Немає коментарів:

Дописати коментар